Pro Tuning Chiptuning Experts - povećanje snage, smanjenje potrošnje, isključivanje dpf filtera, egr vantila

Za servise

ECU Remap File service – uslužna izrada mapa

Uslužna izrada mapa – ECU Remap File Service je PRO TUNING Chiptuning Experts ekskluzivna usluga namenjena za auto servise, chip tuning radionice i automobilske entuzijastie. File service uslugu koriste svi koji žele da samostalno obavljaju reprogramiranje i poseduju uređaje za očitavanje i upisivanje fajlova iz motornog računara. Dovoljno je da nam dostavite program iz ECU uz osnovne informacije o vozilu i navedene usluge koje želite da budu izvršene.

Alati i oprema:

Važno je koristiti originalne alate za ECU remap jer prilikom upisivanja programa, deo memorije koji je potrebno upisati mora prethodno biti obrisan. Ukoliko dođe do smetnje ili prekida komunikacije tokom upisivanja, može doći do trajnog gubitka podataka iz ECU. Profesionalni pristup je važan i prilikom očitavanja memorije. Ako se memorija ne očita u celosti, takođe može doći do trajnog gubitka podataka nakon upisivanja.
PRO TUNING Chiptuning Experts je dugogodišnji saradnik sa FG Technology iz Italije. Posredujemo u nabavci FG Tech Galletto uređaja, pretplatama na usluge ažuriranja i tehničke podrške i uslugama nadogradnje uređaja.

Partnerstvo:

PRO TUNING Chiptuning Experts neprestano radi na unapređenju poslovanja kroz saradnju sa pouzdanim partnerima.

Saradnju sa partnerskim servisima i chip tuning radionicama realizujemo na više načina i u različitim oblicima međusobnog unapređenja usluga. Da bi ostvarili poslovnu saradnju sa PRO TUNING Chiptuning Experts možete nas kontaktirati u našem Beogradskom chip tuning centru – auto srevis Pro Tuning Garage – Zemun koji je i glavno predstavništvo za PRO TUNING Chiptuning Experts u Beogradu i Srbiji.

PRO TUNING Chiptuning Experts pruža tehničku podršku servisima i chip tuning radionicama, a Beogradski chip tuning centar Pro Tuning Garage u Zemunu raspolaže terenskom službom za intervencije na licu mesta.